Víme, jak na vyšší tržby i spropitné

Znáte to. U stolu spolu sedí 4 lidé, za oběd chtějí každý zaplatit zvlášť. Jeden tahá kartu, druhý hotovost. Váš personál tím stráví spoustu času. Ten by přitom mohli věnovat přípravě stolů, od kterých už zákazníci odešli. A my díky datům přesně víme, kolik navíc se dá vydělat, když to začnete dělat jinak. 

Násobně vyšší tržby každý měsíc

To, co funguje u velké restaurace, která vydá stovky obědů denně, může stejně dobře fungovat v malém bistru nebo kavárně. Princip je totiž pořád stejný. Rychleji otočený stůl znamená víc peněz na tržbách. Tak například Restaurace Masaryčka v Praze, ve které se každý den naobědvá kolem 500 lidí, má měsíčně o víc než 370 000 Kč vyšší tržby. Díky aplikaci Qerko tu zákazníci totiž pohodlně zaplatí sami, i když si chtějí účet rozdělit. 

Tohle mě zajímá


Víc peněz na spropitném, přehled o trendech

Tento způsob placení má ještě jeden, poměrně nečekaný důsledek. Zákazníci, kteří platí přes Qerko, nechávají v porovnání s dnes úplně běžnou platbou kartou, větší dýško. Třeba v bistru Dvorek Karlín vyčíslili měsíční spropitné, které navíc utrží, na 13 133 Kč. Kromě toho jim aplikace v obědové špičce ušetří na place téměř celého člověka. 


Qerko dneska k placení využívá na 500 000 aktivních uživatelů. Díky tomu máme přístup k velkému množství informací o nákupním chování mnoha lidí. To nám umožňuje rychle rozpoznat nové trendy a pomoct našim klientům, aby na ně reagovali dřív než konkurence. 


Konzultace zdarma

Rádi i vám pomůžeme posunout váš byznys zase o kousek dál! Nechte nám na sebe kontakt a už na to nebudete sami. Konzultace je úplně zadarmo. 

Chci konzultaci